tisdag 31 maj 2011

Drömmen om en syrenberså?

Eller kanske inte? Nja, en liten bit på väg till ett syrenhörn i alla fall. I söndags fick jag en stund för mig själv på Billbäcks och när jag körde därifrån hade jag 6 "buskar" i bagaget. Det blev 2 ungerska syrener och 4 fläderbuskar. (Den 4:e flädern fick kära mamma i morsdagspresent av mina bröder).
Idag när jag kom hem hade Lindes Utemiljö trollat på baksidan. Hepp, vi har blivit med gräsmatta. Jag var tvungen att sparka av mig mina ballerinor och ta några försiktiga steg barfota. Visst är det skillnad? Nu börjar det kännas lite som trädgård (och inte bara leråker).

1 kommentar:

  1. Åh så finfint det blir! Kommer gärna och dricker flädersaft i din syrenberså.
    (Jag vill också ha en gräsmatta!!...)
    Kram från grannfrun på leråkern

    SvaraRadera