fredag 11 mars 2011

Rum och Trädgård 2011

Senaste veckorna har det varit full fokus på trädgårdsplanering. Vi har skickat in bygglovsritningar på ett uterum (i vinkeln på baksidan av huset) till bygglovskontoret, så nu är det bara att hålla tummarna på att det går igenom. Vore såå trevligt att kunna sitta ute lite längre på sommarkvällarna och kanske ta tillvara lite mer av de varma dagarna på för- och sensommaren.
Sedan har jag preppat lite ritningar (hmm, skisser) på tomten i övrigt, för dagens besök av en trädgårdsanläggare. Ca 1150 kvadratmeter tomt känns stundvis aningen övermäktigt att anlägga med spade och skottkärra. Vi får se om offerten kan rymmas i trädgårdsbudgeten eller om vi är helt ute och cyklar. Mer info kommer senare.

Imorgon bär det av till Rum och Trädgårdsmässan i Kista. Laddar för en dag av inspiration och kanske en del shopping. Får se vad de har att bjuda på.

Blev så förvånad, (men väldigt väldigt glad), när jag fick ett mail om att jag vunnit 20 minuters trädgårdskonsultation i Blomsterlandets monter (L03). Nu är bara frågan vilket hörn av trädgården jag skall fokusera på...20 minuter går ju sååå fort....

1 kommentar:

  1. Hej! Vi har samma vinkel på vårt hus och funderar på uterum... Har ni haft ngra problem med snö?? Har ni ngn bild på det färdiga uterummet? Mvh Caroline

    SvaraRadera