söndag 30 januari 2011

Loppisfynd

Igår fick vi, (jag och kompisen T), äntligen till en loppisrunda. Ett par fynd blev det, fast inte det jag letade efter från början, fast det brukar det ju i och för sig aldrig bli. Roligast är det ju med det helt oväntade.

Hemma jobbar vi vidare med vår blivande tavelvägg i vardagsrummet. Så länge får nytillskotten vila lite på tavellisten i köket. Till höger en litografi av Peter Norrman, som jag hittade på St:Erikshjälpen och till vänster en vacker akvarell som kära svärmor målat. Blev så glad både när jag hittade litografin och när jag såg vad som väntade på mig i hallen här hemma.

Akvarell och Litografi

Hittade också ytterligare ett hyacintglas att utöka "samlingen" med. (Fler än två måste väl nästan räknas som en samling?) 10 kr/st, tycker jag är lite lagom, eller hur?

Hyacintglas som trivs på String plex hyllan

Några virknålar, strumpstickor och en stor kurvig ljuststake i trä fick också följa med hem (men den behöver ett par lager färg innan den får visas upp här ;-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar