lördag 22 januari 2011

Kliar i fingrarna...

...ja, åh vad det kliar i fingrarna. Vill så gärna komma igång med utomhusprojekten, men än ligger snön djup och idag bättras det på med ytterligare lite snö. Vad passar bättre då än att drömma sig bort och planera lite för våren och sommaren? Blir att sätta sig med nedanstående i eftermiddag :-)Ska titta igenom "Trädgårds-kategorien här på bloggen också. Fräscha upp minnet lite skadar ju inte. Och nu när vi sett hur/var snön ramlar av taket och var man helst går runt huset på vintern, så kan det ju vara lägligt att göra vissa ändringar av Google Sketchup ritningarna som jag gjorde förra året. Ja och så vet man ju nu när man bott i huset ett tag vilken utsikt man vill behålla, (och vilken man helst skulle vilja dölja mycket och fort ;-).

Får passa på att tacka för rara kommentarer om sovrummet. Är alltid lika kul när man får kommentarer på bloggen. (Har lovat mig själva att bättra mig när det gäller att kommentera på andras bloggar också, så det kommer, det kommer...)

2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har det - i sovrum och arbetsrum. Just de två rummen återstår det mest i när det gäller vårt hus. Som storebror uttryckte det igår "det här rummet är som ett lager" - om arbetsrummet. Vi har kommit av oss lite i det här med att försöka få ordning, men ska ta nya tag. Just nu är det "projekt vägghyllor i barnens rum" som gäller.

    Trädgården längtar jag också efter att få börja med - men vi har satt gränser redan nu för vad vi kommer orka med. Viktigast är att måla klart huset och garaget - och fylla upp tomten med den jord som behövs.... en sak i taget med andra ord, men det kliar i fingrarna för jag vill göra allt på en gång!

    familjenmbyggernytt.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Ja men tidningar är ju perfekt för en stukad fot! Carin ska också läsa så får jag den bästa delen.. läsa över hennes axel! Peter

    SvaraRadera