söndag 9 januari 2011

Husvisning

Oj, vad tiden rinner iväg fort. Det har hänt massor på gatan här hemma, bl a har sista huset på gatan levererats. Ett superfint hus från A-hus. Efter ok från husägarna kommer här en litet bildkollage av hur det såg ut dagen innan julafton:

Var inte avis alls på snickarna, (som höll på att lägga takpapp), när jag pölsade runt huset med kameran i högsta hugg i ca -16 grader...

De senaste tre veckorna har jag haft en envis ögoninfektion som kommit och gått och kommit igen, så tyvärr har bloggen blivit lidande. (Har inte blivit många stunder framför datorn, då ögonen protesterar vilt efter bara en liten stund). Nu har vi däremot roligare saker på G som bara måste förmedlas.

Nästa söndag, den 16/1, kommer Eksjöhus ha visning av vårt hus, mellan kl. 13.00-15.00. Riktigt roligt men också pirrigt att ha "vilt främmande" besökare i huset. Lägligt nog har vi blivit bjudna på julgransplundring samtidigt, kul för barnen och skönt för oss göra/tänka på annat under tiden.

Edit: Hoppsan, har helt missat att vi fått en blog award - nu ska jag vila ögonen och sedan ska jag skriva ett svar på den :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar