fredag 21 januari 2011

Cherry on Top award

Som en finfin nyårspresent fick vi en blog award av Jenny Maria, som skriver bloggen Familjens Nya Lya. Blev riktigt glad då det är vår första någonsin. Tackar och bugar!


Saker som jag gillar:

 • Ångrar inte en sekund att vi hoppade på "byggahuståget". Visst det är många beslut som skall tas och mycket att hålla ordning på och följa upp, ibland riktigt stressande och jobbigt, men nu ner man ser resultatet är det verkligen värt det.

 • Att vi går mot ljusare tider. För var dag är det ljusare ute när jag hämtar barnen på dagis och skola. Så härligt att få mer dagsljus på sin "lediga" tid. Längtar så efter våren och alla utomhusprojekt.

 • Att jag/vi startade den här bloggen. Ett kul sätt att dokumentera bygget och riktigt roligt att ha och titta tillbaka i. Förhoppningsvis kan den även vara en hjälp för andra som bygger eller funderar på att bygga. Tanken var att den bara skulle dokumentare bygget, men nu när huset är klart blir det ju en del annat också. Visst det går upp och ner med inspirationen, men till våren och sommaren kommer det mer bygg- och trädgårdsrelaterade inlägg :-)

Sen var det det där med att skicka vidare till 5 andra hus/inrednings-bloggar som jag följer.

Samtliga har varit och är stora inspirationkällor för mig. Tack för att ni finns och inspirerar andra.

Ni gör som ni själva känner för, men ni får gärna berätta om tre saker ni gillar och ge awarden vidare till 5 andra bloggar som ni följer. (Jepp, precis som de gamla hederliga kedjebreven ;-)

Nu är det dags att hämta barn på skola... Tjing så länge!

P.S. Husvisningen i söndags gick nog över förväntan om jag uppfattade säljarna från Eksjöhus rätt. 70-80 personer var här i huset under loppet av 2 timmar... Hoppas att de som kom fick se det de förväntade sig också. Förhoppningsvis var det några som blev lika förälskade i husmodellen som vi är.

1 kommentar:

 1. Hej, nämen..vi tackar och bugar för awarden :)

  Ja det är lite dåligt med bloggande och det beror på att jag har en liten bebis i magen som gör att jag inte mår så bra. Men snart är vi nog tillbaka som vanligt igen :)

  kram Annelie

  www.hoswestbergs.blogg.se

  SvaraRadera