söndag 12 december 2010

Kalas och Lumimarja

Just nu i december finns det inte mycket tid över för bloggen. Vi har fullt upp med jobb och födelsedagar som avlöser varandra. Ja, och så jul och nyår som knackar på dörren :-) Mycket att göra, men samtidigt en härlig tid.
Igår firade vi vår femåring här hemma. Prinsesskalas stod på schemat. Vi hade nog besök av samtliga disney prinessor samtidigt :-) Full rulle i 2 timmar, sedan när sista lilla prinsessan gått hem efter lek, skattjakt och annat bus, slocknade vi nästan framför Tvn. (Jag och barnets far vill säga, barnet självt och storasyster var i gasen ett tag till av aningens för mycket socker).

Nu över till något helt annat. I fredags hittade jag ett mönster som jag inte sett förut. Jag stod på flygplatsen i Helsingfors i Marimekkos butik när jag fick syn på dessa:
Tror de skulle passa super i vårt kök. Tyvärr är det allt annat än billigt på Helsingfors flygplats så de jag lagt ögonen på fick stanna kvar där. Alltid svårt med färgåtergivningen på datorn men man kan få ett hyffsat hum om man söker på "Lumimarja Marimekko vit" i Googles bilsök. Just de ovanstående hittade jag hos tehuset JAVA. (Det är även där jag lånat bilden). Finns tryckt på bricka också :-)

Vore ju toppen till det där brickbordet jag/vi har planer på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar