fredag 5 november 2010

String plex

I förra veckan fick vi hem en av mina favoriter sedan länge. I förrgår fick vi äntligen upp den på väggen. Har inte riktigt bestämt vad som ska få bo i den ännu, men det kommer :-)
(String plex)

3 kommentarer:

 1. Fint, stringhyllor är toppen, men med plexiglas visste jag inte att det fanns.

  SvaraRadera
 2. Hade en vanlig String-hylla i mitt "flickrum", så när jag hittade denna så kändes det bara helrätt. Passade på och slog till när Lännamöbler hade 10% rabatt för ett par veckor sedan.

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det! Redan saker på väggarna och allt. Hos oss är det kalt, kalt på väggarna. Känns nästan läskigt att borra hål i de fina väggarna så vi får hela tiden beslutsångest och så blir det ingenting istället. Stringhylla står på min tio-i-topp-lista, men tyvärr inte på makens :(.

  Annika (familjenmbyggernytt.blogspot.com)

  SvaraRadera