söndag 3 oktober 2010

Tvättstugan på G

Oj, nu har det gått en hel vecka sedan senaste inlägget. Johan passade på att åka iväg i 3 dagar förra veckan, (bra tajmat som nyinflyttad), så då hann jag mest bara med barnen och att hålla markservicen flytande. Tur att jag fick hjälp av både min mamma och svärmor.

När Johan väl kom hem igen blev det lite ordning på torpet ;-). Duschrummet nere är i stort sett "klart", medicinskåpet har funnit sin plats och jag har till och men hunnit med att piffa lite.
(låsbart medicinskåp från Biltema, klurade lite på det i våras, se här)
(Steghylla från Ellos. Passade på att fynda med 30% rabatt för ett tag sedan)

Johan tog sig an "projekt tvättstuga" samma kväll som han kom hem. (Tvättberget hinner växa en hel del på en vecka utan möjlighet att hänga tvätt). Vi valde bort garderobspaketet från HTH i leveransen från Eksjöhus och har istället valt bl a liggande köksöverskåp från ikea för att behålla ljusinsläppet. Hade från början tänkt mig 3 rader, men det satte ett ventilationsrör P för. (Hade missat det på en av de femtoielva ritningarna). Löste det med ett par öppna hyllor istället. Inte lika snyggt, men det får gå det med.
(Upphöjd tvättmaskin och torktumlare)
Tvättmaskinen och torktumlaren står på två köksöverskåp (från HTH) med bänkskiva och skall byggas in mellan två täcksidor och så ska de få en bänkskiva ovanpå också, men det blir ett senare projekt, (när vi hunnit till ikea en sväng till). Lyckades äntligen få tag i torkställningen Grundtal x 3, när vi var där senast. Det är den enda höj/sänkbara torkställningen smalare än 60 cm som jag hittat (56 cm för att vara exakt). Och vi kommer ha hela 57,5 cm tillgodo brevid torktumlaren när inbyggnadsprojektet är klart :-)
Igår premiäreldade vi i Conturan. Så här mysigt var det:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar