tisdag 7 september 2010

Sneak peak inför kontrollbesiktning

I helgen monterade vi garderobsinredningar, dörrar samt skruvade dit handtag. Måste erkänna att jag lämnade det mesta till Johan, själv koncentrerade jag mig på murspisen. Byggteamet monterade den i förra veckan och nu var det dags för spackling och målning. Vi spacklade den med snabbspackel som vi sedan "målade/penslade" med en bred pensel. Sedan målade jag den 2 ggr med vit takfärg.

Igår tömde byggteamet huset på verktyg, elektrikern monterade utearmaturerna och elcentral i förrådet och målaren strök den sista väggen. Själv åkte jag dit på kvällen och målade det sista lagret färg på murspisen, (contura 690). Tyvärr hann det bli lite för mörkt för fotografering, men ett par bilder kan jag bjuda på.

Fler bilder kommer ikväll efter kontrollbesiktningen :-)

3 kommentarer:

 1. Åh, det ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 2. Tackar! Ja, visst gör det! Tycker vårt byggteam har gjort ett kanonjobb hittills :-)

  // Jennifer

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag gillar väggfärgen :)

  SvaraRadera