söndag 26 september 2010

På plats i huset :-)

I fredags gick stora flyttlasset. Tre killar från Norrköpings Express kom vid halv åtta på morgonen och vid drygt halv ett på eftermiddagen hade de flyttat hela vårt bohag á drygt 110 kartonger och möbler från vårt gamla hus på ca 150 kvm till vårt nya hus, här på Ängtorpsvägen. Två vändor blev det. En med kartonger och möbler inne från huset och i andra svängen ca 25 kartonger från förrådet och 2 utegrupper och så en av våra vardagsrumssoffor.

Själv var jag med och dirigerade, bar mindre/lättare saker och passade även på att rensa ur och packa/flytta kylskåpsinnehållet.

Tid för fotografering fanns inte. Det var full rulle från morgon till kväll. Johan anslöt efter lunch och sedan påbörjade vi upp-packning av de viktigaste kartongerna. Just nu har vi nog packat upp ca 50 kartonger, så det finns en del kvar att packa upp även om det känns som om vi kommit en bra bit på väg.

Fiberanslutningen flöt på exemplariskt. Beställde i slutet av augusti och blev in/uppkopplade i förra veckan och TVn fick Johan igång i fredagskväll lagom till Bolibompa :-) Och nu sitter jag här och försöker få ihop en sammanfattning av vår flytt.

Är aningen kallt stundvis, har inte "trimmat" bergvärmepumpen ännu. Skall ligga på ca 21,5 grader varmt inne, men har legat på i snitt ca 20 senaste dagarna. Annars är allt bara suuuper, skall bli så skönt när vi lämnat över nycklarna till nya ägarna av gamla huset på torsdag. Då har vi bara ett hus att bry oss om framöver. Nu skall jag slänga upp fötterna på soffbordet, hälla upp en liten whiskey, ta några djupa andetag och bara ta det lugnt en stund....

...lugn, bara lugn...bilder kommer i veckan :-)

Edit: Okej, här kommer en sneakpeak på vår "kokboksvägg" i köket. Här får Mat-Tina, och GI-Ola samsas på samma hylla :-)

2 kommentarer:

  1. Åååhhh... vad jag är avis på er, vi har tre hela låånga månader kvar tills vi flyttar in i vårt hus. Som vanligt ser jag fram emot många fina bilder!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till ert nya hus, önskar Malmö-familjen som blev visade runt i somras. Ska bli roligt att se bilder! Nu börjar vi äntligen närma oss ett beslut här.! Ha det gott!

    SvaraRadera