torsdag 19 augusti 2010

Kakel och klinkers på G

Oj, oj, oj, vad det händer grejer nu. Kanske inte så konstigt med tanke på att det faktiskt bara är 3 veckor kvar till slutbesiktning!! Helt ootroligt vad fort tiden går.

Att kakelsättaren skulle sätta klinkers i tvättstugan denna vecka var ett big understatement. På fyra dagar har de, (de är två stycken), satt tätskikt i både badrum och duschrum, lagt klinkers i tvättstugan samt kakel på nästan alla väggar i duschrummet nere och påbörjat en vägg i badrummet uppe. Idag la de golvet i duschrummet också. Tvättstugegolvet fick en snygg klinkers"list" och fogades idag. (Tyvärr hann jag inte fånga det på bild innan de täckte över det med papper).

Och vad snyggt det blir. Proffsigt sågade plattor vid brunnar och dörröppningar och proportionerligt beräknade skarvar. Så kul att få se hur "proffsen jobbar" :-).
Duschrummet nere (matt vitt kakel "KAR" från Konradssons, läs mer om våra val här)

Tvättstugegolvet (ofogat)

Golvet i duschrummet ("Meteor" från Konradssons)

Den vänstra väggen i badrummet (blankt vitt kakel "KAR" från Konradssons)

(Tyvärr hade leverantören av kakel räknat fel på mängden matt vitt kakel till duschrummet, så det saknas 6 kvadratmeter. De lovade att se hur snabbt de kan få fram dem, ska bli intressant att se vad kakelsättaren fått för svar imorgon).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar