lördag 21 augusti 2010

Betonggolvet i förrådet puts väck?

Njae, kanske inte riktigt puts väck, men på god väg att få en upp-piffning. Då vädret inte ville att jag skulle avsluta årets målning av huset idag, så fick det bli projekt golv istället.

Så här såg det ut innan första färglagret:

Tyvärr blev det inte någon fotografering efteråt då tajmingen med vädret inte var på min sida. Kan dock säga att det blev sååå mycket snyggare. Förhoppningsvis skall det bli lite mer lättstädat också när det är klart. Ska dit imorgon och lägga på ett lager till.

Hann med en bild på ytterdörren och gaveln också innan det började regna:Ska bli såå skönt när hela huset fått sitt första lager färg, (bara gavelspetsarna kvar nu). Vissa ställen har redan nu fått ett andra lager, samtliga panelbrädor där stuprör kommer monteras samt ändträ nertill och mitt på huset (ovanför dropplisten). Även vindskivorna har fått två lager färg. Det var sååå mycket lättare att måla andra lagret med det blankare underlaget än det aningen torrare/strävare grundmålade, så det borde gå bra mycket fortare att måla det sista lagret i vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar