söndag 23 maj 2010

Vi överlevde..

..eller snarare jag. Att Johan skulle fixa det var ju aldrig något frågetecken ens, han hade ju gjort det 4 ggr förut. För mig var det debut och dessutom runt 25 grader varmt i skuggan och strålande solsken i övrigt. Inget optimalt väder direkt och inget vi tränat på hittills i år.

Så vad är det jag svamlar om då? Jo, helgen har inte varit dedikerad till huset då vi besökt den västra sidan av Sverige och sprungit Göteborgsvarvet. Så här roligt har man då:

Här hade vi sprungit ca 2 km av totalt 21,1 km på Göteborgs gator och broar. Och JA, jag tog mig i mål :-) (Ett par minuter över min måltid på 2 h och 5 min). Johan, som sprang detta som ett av många träningspass, har en annan debut framför sig. Om 2 veckor bär det av till huvudstaden för en riktig mara.

Inget hade varit möjligt utan våra barnvakter och vårt övernattningshak i Trollhättan. Tackar så hjärtligast till er alla!

(Lite huspyssel blev det idag i alla fall. Hälften av vindskivorna är målade vita, de övriga var aningen svåråtkomliga . Det var fullt av takpannsstaplar ivägen. Ska göra ett nytt försök om vädret tillåter imorgon efter jobbet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar