måndag 31 maj 2010

Räkning på utsättning + eloffert

Ja, nu har (äntligen?) räkningen på utsättningen av huset+carport kommit. 7 320 kr vill kommunen ha för den. Det är väl bara att betala och se glad ut ;-).

Träffade de trevliga, (och av vad vi sett hittills otroligt effektiva), elekrikerna från Hasse Yngves Elservice nu i em. De hade redan fått nästan alla dosor och spothinkar på plats. Det var ett par frågetecken att redan ut, bl a om vi vill ha separat styrning på spottarna över köksön och övriga spottar i köket och ja-det vill vi. Sedan var det lite räknande och ytterligare diskussioner och det slutade med att jag/vi skrev på offerten på drygt 55 000 kr. Smakar det så kostar det.

Då ingår ca 35 LED-spottar (8 trafos), 2 handukstorkar, 4 dimmers, edit: Ljusrelä+knapp(årsur) för att styra fönsterspottar och utebelysning, enkla samt dubbla datauttag samt ett "Multimediaskåp". (Har säkert missat något? ) Ja, och detta är ju bara det som vi valt utöver standard. Den vanliga dragningen av rör etc. samt golvvärmen till badrummet uppe, är ju redan inräknat i kostnaden för entreprenaden.

Det blev ett par ändringar till. Bl a av handukstork till duschrummet nere. Det blir en Nila R från LVI istället för PAX TR65.

(Bild lånad från LVIs hemsida)

Så tog vi bort de små ledpuckarna i badrumsfönstren uppe. Istället blir det 3 alt. 4 spottar som trappbelysning, (efter en hel del velande fram och tillbaka). Finns en bild på ATAB trappans hemsida , som nästan visar hur det kommer bli. (Vår trapp kommer vara inbyggd med ett förråd under istället för öppen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar