fredag 14 maj 2010

Huset invändigt

Idag när vi kom till huset var rörmokaren igång med rördragningen för bl a brunnen i badrummet uppe. Det var nära att det blev två brunnar, men vi hann avstyra det i sista stund. Vi kommer ha ett badkar placerat där duschen är placerad i standardlösningen och på den ritning som rörmokaren fått var badkaret placerat närmast fönstret + att även en dusch var inritad.
Nu kunde vi stämma av placering av golvbrunn samt höjd på blandare på plats. Dock dök ytterligare ett frågetecken upp. Skall vi ha kvar elementet i badrummet, eller skall vi skaffa en handukstork, (modell större)? Rörmokaren var tveksam till om endast golvvärmen, (som vi redan valt till), skulle räcka att värma upp rummet till vintern, då vi har två fönster. Vi har på oss till på måndag att bestämma oss. (Skönt att få något mer att grubbla på, jag/vi har ju nästan bestämt mig för hur vi skall göra med belysningen i ryggåstaket nere, se tidigare inlägg).

Hann även ta en tur runt i huset med kameran, så här kommer de första bilderna invändigt på övervåningen. (Inga innerväggar har kommit upp ännu, men de kommer på plats inom några veckor, enligt snickarna):


Allrummet med ryggåstak


Badrumsfönster


Barnens 2 rum (En vägg kommer upp mellan fönstren)


Kattvind


Takfönster ovanför framtida trapp


Vardagsrummet (nere)

Vardagsrummet från andra hållet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar