söndag 16 maj 2010

Femtioelva platta paket...

...ligger nu hemma i vår hall. Resultatet efter en barnfri förmiddag på den blågula varuhuset. Fyra stycken 50 cm breda och en 100 cm bred, 236 cm höga vita garderober med Bergsbodörrar, samt två stycken 50 cm breda och 201 cm höga vita garderobstommar, är inhandlade till huset. Döttrarna får 2 st. 50-garderober var. Arbetsrummet får en 100-garderob och vi själva sätter 2 st. 50-stommar innanför skjutdörrarna i sovrummet.
Inom ett par veckor ska vi montera de höga garderoberna på deras respektive plats i huset, så att snickarna kan "bygga in" dem. Vi har ju "bara" 240 cm upp till tak så garderoberna får monteras stående. (Rolig utmaning :-D ).

Tyvärr konstaterade vi också att det inte blir något inköp av takarmaturer till köket från den bågula butiken. Aningen trist, men samtliga lampor vi såg monterade i butiken hängde snett på antingen det ena eller andra sättet. Har råkat ut för "måndags-exemplar" från butiken tidigare och det bådar inte gott med "måndag-hela-veckan". Vi får leta vidare någon annanstans.

1 kommentar:

  1. Hej hej!

    Jag hittade hit när jag sökte på Bergsbo. Vi är i färd med att beställa garderober och denna är en het kandidat. Är ni nöjda? Jag är bara orolig att det ska bli för "rutigt" med 4 dörrar brevid varann...

    MVH Frida

    SvaraRadera