onsdag 24 mars 2010

Visning

Imorgon eftermiddag/kväll är det dags för visning av befintliga huset, så det blir till att putsa och feja hela dagen lång. Tillbringade helgen med att putsa alla fönster, så nu är spåren av vinterns alla snöbyar putts väck. Känns så skönt.

Våren är på ingång och har smält ner mer än hälften av den gigantiska snöhögen på framsidan av huset så nu kan man återigen parkera 2 bilar brevid varandra. Kan ju vara bra imorgon. På fredag fm är det visning med besiktningsman, sedan börjar förhoppningsvis budgivningen. Vi får nog hitta på lite saker i helgen för att "spänna av". Kanske kan hinna med att gå på husvisning? Förra gången hann vi ju inte, men nu är det dags för en ny visning i av Eksjöhus i Rambodal. Tydligen skall de visa både Kvadraten, Västanvind och Balans. Måste kolla upp lite detaljer (klockslag och så), men det blir nog ett lagom tidsfördriv. Är lite sugen på att "klämma och känna" på husen...

Till råga på allt fick vi idag det slutgiltiga leveransbeskedet av huset från Eksjöhus. Kl. 07.00 den 15/4 kommer vårt hus. Förhoppningsvis finns det en platta att ställa det på också. Markentreprenören är på G har jag hört. Stadsbyggnadskontoret var och gjorde utsättningen av huset och carporten på tomten i slutet av förra veckan så allt är förberett. Det är bara att sätta igång att gräva :-) Det går bra att lägga en hög med matjord borta i det högra hörnet av tomten, resten skall fraktas bort omedelbums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar