tisdag 23 februari 2010

Sälja hus

Nu har vi bestämt oss för mäklarbyrå. Fotografering av vårt nuvarande hus är inbokad till måndag nästa vecka. Troligtvis kommer det ut en annons på hemnet i slutet av nästa vecka. Så just nu är det mycket fokus på att plocka undan/rensa/städa. Många sådana här går det åt:
För att kunna ställa undan ovanstående i förråd/vind, måste annat bort. Hade bokat en släpvagn till i lördags, men helgens snöoväder satte stopp för vår turne till släkt och returpunkt. Nu gör vi ett nytt försök på lördag, men det ser inte så positivt ut. För att ta sig hem till oss är en viss lite brantare backe inblandad och det var knappt att vi tog oss uppför den idag och det var utan släpvagn. (Det är så dålig timing. Detta har bara hänt 2 ggr på de 10 år vi bott här). Vore ju bra om de kunde komma och ploga bort lite mer snö och sanda ordentligt innan lördag...

2 kommentarer:

 1. Spännande! Vi försöker få köpa tomten intill er eller hörntomten, är på tredje plats i kön nu. Hoppas att någon före hoppar av och att min sambo går med på att flytta från Eneby till Åby. Och hoppas att vi har råd med ett Eksjöhus. Kvadraten 2 är det enda huset vi vill ha.

  //Rikard

  SvaraRadera
 2. Hej Rikard!

  Kul att du lyckats hitta hit! Vi ser fram emot fler trevliga grannar så hoppas ni har tur i tomtkön. Ytterligare Eksjöhus är ju bra, då kan vi utbyta en del erfarenheter av varann.

  // Johan

  SvaraRadera