fredag 19 februari 2010

Hallen

Har funderingar kring att skippa spottarna i hallen och istället ha två fina takarmaturer. Har hittat 2 stycken från BELID. Båda har glasskärmar av klarglas med "spinning" effekt. Är dock lite tveksam till om den ena av dem kanske är för lång, man vill ju inte få känslan av att man kommer slå huvudet i den. (Tyvärr är det just den som jag fastnat mest för). Vi har ju "bara" 240 cm till tak, så när min kära pappa kommer på besök skulle han bara ha ett par cm till godo upp till lampan...

(bild lånad från www.belid.se)

(bild lånad från Lamplagret)

Vi kommer byta ut knopparna på byrån Hemnes, (hittar ni i tidigare inlägg här), som vi skall ha i hallen. Har hittat dessa krokar som vi tänkt ha några stycken på rad på en lägre höjd till barnens kläder. Vad tror ni om att dessa knoppar till byrån istället? (Borde matcha lite lagom till krokarna?):

(bilder lånade av beslagsboden)

Har ett span på både hatt och skohylla i liknande material, men det får bli ett separat inlägg. Nu är det dags för fredagsmys i soffan :-)

1 kommentar:

  1. hej hej, ja man blir lite skadad av allt tapetletande märker jag när man kan nästan varje kollektion utantill, hehe! ha en fin fredagskväll!

    Kram Annelie

    SvaraRadera