torsdag 7 januari 2010

Äntligen hittat "vårt" klinkers

I förmiddags kom vi äntligen iväg till Norrköpings Plattsättning igen. Med bara ett barn i släptåg, (det andra var i skolan), gick det alldeles ypperligt, även om minstingen fick fnatt och sprang runt-runt i butiken. Vi var ensamma kunder så hon fick hållas en liten stund.

Nu tror vi att vi hittat "vårt" klinkers till hall, dusch, tvättstuga och bad. Efter mycket velande fram och tillbaka så hittade vi, (nästan på vägen ut ur butiken), en platta från "Svenska kakel", som heter "Fashion Coffee". Den finns i dimensionerna 45x45 cm (713 kr/kvm), 30x60 cm (740 kr/kvm) och 15x15 cm (1140 kr/kvm). Det lutar nog mest åt 45x45 plattorna på samtliga ytor, förutom runt golvbrunnarna där det får bli 15x15. På bilden nedan ser ni Fashion Coffee lagd som klinker, (på väggen sitter den grå varianten av Fashion). Den är alltså grå-beige med lite blänk.

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Den plattan är riktigt snygg!! ...men så kostar den en del! :-)

    Vi letar för fullt efter en lagom mellangrå klinker, inte helt lätt det heller. Sen kanske vi väljer http://www.supergres.com/en/3/products/2-/1-latest_collections/38-four_seasons (autumn)som dekor i badrummet nere!

    Fin blogg! Roligt att se andra hustillverkare också! :-)

    SvaraRadera