onsdag 30 december 2009

Snöhög?

Nu har det varit lugnt här på bloggen ett tag. Vi har haft några fullspäckade veckor sedan senast och avverkat 2 barnkalas, 1 släktkalas, en Finlandsresa (med jobbet) och så har det ju varit Jul också, med allt vad det innebär. Nu skall vi äntligen bara vara lediga i ~1,5 vecka och det skall bli såå skönt.

Idag var det strålande solsken (-11grader) så vi passade på att ta en tur till tomten. Precis som vi misstänkte låg högen fortfarande kvar. Nu kamouflerad i ett snötäcke, men oss lurar den inte ;-)
Jag blev uppringd från Älvsbyhus veckan innan Jul och trodde att de ringde angående "högen", men icke. De började med frasen "- Jo, du har ju beställt en katalog av oss och nu undrar vi..."
Hehe, kan ju bara säga att det blev ett intressant samtal. Blev i alla fall lovad, i slutet av samtalet, att högen skulle vara flyttad innan Jul. Sen kom det mera snö och det blev kallt och som ni kan se ligger den fortfarande kvar. Ingen fara på taket ännu...men bort ska den...den ligger ju mitt på/i vår carport...:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar