lördag 5 december 2009

Avrop

I torsdags var vi hos Eksjöhus och gick igenom huvudritningarna samt orderspecifikationen,(rum för rum samt exteriör). Vi gjorde ett avrop med hänvisning till att köket är på G. (Har inte fått köksritningarna samt prislapp från Eksjöhus huvudkontor ännu).

Vi beslutade oss för en dörr med opalglas (Doorias Addera P044) mellan kök och tvättstuga. (Se tidigare inlägg om val/tillval). Vi bestämde oss också för ett badkar ur Ifö's sortiment. Ett BKFF, vitt med vita tassar:

Råglasen i fönstren i badrummet på övervåningen bytte vi ut mor klarglas. Vi sätter någon film 2/3 upp på glaset istället.

Vi har också bytt ut standard parketten, (Tarkett 13mm Eknatur), mot samma som vi har i vårt befintliga hus. (Vi bytte i kök/vardagsrum i samband med en ombyggnad förra våren). Det blir istället ett 14mm Tarkett Salsa Rustik med Proteco lack. Vi har drygt 30 kvm liggande som vi egentligen skulle ha till vårt framtida master bedroom (samt till köket), men nu kan vi använda det till barnens rum samt klädkammaren på övervåningen i nya huset istället.


I övrigt har jag börjat surfa tapeter, men det sparar vi till senare...bjuder på ett litet smakprov på en eventuell accentvägg i vårt sovrum:

(Tapeten heter Snow Tree Stone och är från Colefax & Fowler)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar